Proiectele de revitalizare a spaţiilor publice ale şcolilor reprezintă o nouă abordare îmbunătăţind calitatea dotărilor şi în acelaşi timp creând oportunitatea de utilizare a facilităţilor de către întreaga comunitate. Astfel s-a considerat oportună reabilitarea terenurilor slab utilizate ale şcolilor pentru a putea servi comunitatea, având în acelaşi timp un rol educaţional prin relaţionarea cu unităţile de învăţământ. mai mult

Proiectele de revitalizare a spaţiilor publice ale şcolilor reprezintă o nouă abordare îmbunătăţind calitatea dotărilor şi în acelaşi timp creând oportunitatea de utilizare a facilităţilor de către întreaga comunitate. Astfel s-a considerat oportună reabilitarea terenurilor slab utilizate ale şcolilor pentru a putea servi comunitatea, având în acelaşi timp un rol educaţional prin relaţionarea cu unităţile de învăţământ. Se propune utilizarea acestor terenuri de sport, în cadrul unui orar, pentru a putea satisface nevoile comunităţii, cât şi ale instituţiilor de învăţământ.

 

Principalele activităţi din proiect:

- Reamenajarea curţilor scolilor;

- Amenajarea de noi spaţii verzi şi spaţii pavate;

- Amenajarea de cabine de duş şi unităţi sanitare;

- Modificarea ÅŸi schimbarea sistemului de garduri;

- Achiziţia de echipament sportiv;

- Crearea de terenuri de sport sau amenajarea de spaÅ£ii pentru practicarea sporturilor (baschet, minigolf etc). 

*Acest proiect este o propunere pentru realizarea Planului Integrat de Dezvoltare Urbana a zonei centrale a Municipiului Bucuresti. Ideea acestui proiect este promovata pentru a fi cunoscuta de locuitori si pentru a deveni o solutie adoptata de autoritati in procesul de regenerare a centrului capitalei.

Din punctul dumeavoastră de vedere, acest proiect răspunde necesităţilor zonei?
prenume şi nume:
gen: F M
vârsta:
educaţie:
email:
subiect:
comentariu:
cod verificare :

 
Comentarii
spatii publice licee (Smbata, 19 Noiembrie 2011)
Adrian Balteanu
Într-adevăr, intervenţiile asupra liceelor ar trebui să fie mai ample prin crearea unor spatii destinate comunităţii şi promovarea organizării unor evenimente în ele. Ar trebui să existe activităţi principale care să se lege direct de acest obiectiv. "Modificarea şi schimbarea sistemului de garduri" să nu afecteze gardul din str. Principatele Unite.
Raspuns (Marti, 29 Noiembrie 2011)
Echipa de proiect CentralBucuresti.ro
Mulţumim pentru sugestie.Acest proiect este dezvoltat de un consorţiu format din: Synergetics Corporation / Re-act Now Studio / Space Syntax / KXL / DC Communication/ Igloo Arhitecture / Studio Basar/ A Stil / Macarie O'Looney Architects / Soare&Yokina Arhitecti Asociati / Republic of Architects / KVB Economic / Polarh Design
produced by Interactive Look   © 21.07.2010 ASUB