Obiectele de arhitectură care îşi caută sau şi-au cautat amplasamentul în Piaţa Victoriei au fost mereu un subiect foarte dezbătut, în special felul în care acestea s-ar raporta la contextul destructurat pe care ea îl oferă.Prin organizarea unui concurs de idei, presupunem ca etapă rezolvării fluxurilor de pietoni biciclişti şi autovehicule este importantă pentru a se putea ajunge la un numitor comun. Astfel constrângerile impuse vor limita gradul mai mult

Obiectele de arhitectură care îşi caută sau şi-au cautat amplasamentul în Piaţa Victoriei au fost mereu un subiect foarte dezbătut, în special felul în care acestea s-ar raporta la contextul destructurat pe care ea îl oferă.
Prin organizarea unui concurs de idei, presupunem ca etapă rezolvării fluxurilor de pietoni biciclişti şi autovehicule este importantă pentru a se putea ajunge la un numitor comun. Astfel constrângerile impuse vor limita gradul de intervenţie la nivelul pavajului şi circulaţiilor.

*Acest proiect este o propunere pentru realizarea Planului Integrat de Dezvoltare Urbana a zonei centrale a Municipiului Bucuresti. Ideea acestui proiect este promovata pentru a fi cunoscuta de locuitori si pentru a deveni o solutie adoptata de autoritati in procesul de regenerare a centrului capitalei.

Din punctul dumeavoastră de vedere, acest proiect răspunde necesităţilor zonei?
prenume şi nume:
gen: F M
vârsta:
educaţie:
email:
subiect:
comentariu:
cod verificare :

 
ComentariiAcest proiect este dezvoltat de un consorţiu format din: Synergetics Corporation / Re-act Now Studio / Space Syntax / KXL / DC Communication/ Igloo Arhitecture / Studio Basar/ A Stil / Macarie O'Looney Architects / Soare&Yokina Arhitecti Asociati / Republic of Architects / KVB Economic / Polarh Design
produced by Interactive Look   © 21.07.2010 ASUB