Proiectele de revitalizare a spaţiilor publice ale şcolilor reprezintă o nouă abordare îmbunătăţind calitatea dotărilor şi în acelaşi timp creând oportunitatea de utilizare a facilităţilor de către întreaga comunitate. Astfel s-a considerat oportună reabilitarea terenurilor slab utilizate ale şcolilor pentru a putea servi comunitatea, având în acelaşi timp un rol educaţional prin relaţionarea cu unităţile de învăţământ. Se propune utilizarea acestor terenuri de sport, mai mult

Proiectele de revitalizare a spaţiilor publice ale şcolilor reprezintă o nouă abordare îmbunătăţind calitatea dotărilor şi în acelaşi timp creând oportunitatea de utilizare a facilităţilor de către întreaga comunitate. Astfel s-a considerat oportună reabilitarea terenurilor slab utilizate ale şcolilor pentru a putea servi comunitatea, având în acelaşi timp un rol educaţional prin relaţionarea cu unităţile de învăţământ. Se propune utilizarea acestor terenuri de sport, în cadrul unui orar, pentru a putea satisface nevoile comunităţii, cât şi ale instituţiilor de învăţământ.

 

Principalele activităţi din proiect:

- Reamenajarea curţilor scolilor;

- Amenajarea de noi spaţii verzi şi spaţii pavate;

- Amenajarea de cabine de duş şi unităţi sanitare;

- Modificarea şi schimbarea sistemului de garduri;

- Achiziţia de echipament sportiv;

- Crearea de terenuri de sport sau amenajarea de spaţii pentru practicarea sporturilor (baschet, minigolf etc). 

*Acest proiect este o propunere pentru realizarea Planului Integrat de Dezvoltare Urbana a zonei centrale a Municipiului Bucuresti. Ideea acestui proiect este promovata pentru a fi cunoscuta de locuitori si pentru a deveni o solutie adoptata de autoritati in procesul de regenerare a centrului capitalei.

Din punctul dumeavoastră de vedere, acest proiect răspunde necesităţilor zonei?
prenume şi nume:
gen: F M
vârsta:
educaţie:
email:
subiect:
comentariu:
cod verificare :

 
Comentarii
proiect (Luni, 31 Octombrie 2011)
Orlic Daniela
Proiectul schimba in bine(functional) dar si in frumos zonele vizate;chiar as vrea sa apuc sa vad noua fata;exploatarea cheiului Dambovitei este esentiala (toate primariile de orase-importante- care sunt strabatute de o apa au folosit spatiile- ale apei si ale malurilor- intr-un mod mai inteligent decat o facem noi); sper sa nu ramana la stadiul de "Felicitari pentru proiect" asa ca "va urez": La treaba!
Raspuns (Marti, 29 Noiembrie 2011)
Echipa de proiect CentralBucuresti.ro
Multumim!Acest proiect este dezvoltat de un consorţiu format din: Synergetics Corporation / Re-act Now Studio / Space Syntax / KXL / DC Communication/ Igloo Arhitecture / Studio Basar/ A Stil / Macarie O'Looney Architects / Soare&Yokina Arhitecti Asociati / Republic of Architects / KVB Economic / Polarh Design
produced by Interactive Look   © 21.07.2010 ASUB